EnglishDanish

Modtag nyhedsbrev med eksklusive opskrifter

Smertebehandling

elad itzkin yoga photography - yoga back personal trainer

Jeg tilbyder Træningsforløb til dig som ønsker at tabe dig, blive stærkere, smertefri, mere smidig og mobil.

Forløbet skræddersyes dig og dine behov og kan inkludere:

 • Undervisning i moderne smertevidenskab
 • Yin yoga
 • Hatha yoga
 • Løbetræning
 • Mobilitetstræning
 • Styrke med egen kropsvægt
 • Smertebehandling og kostvejlending

 

Moderne Smertebehandling

Forløbet bygger på den nyeste viden inden for smertevidenskab og evidensbaseret træning. Vi arbejder derfor sammen ud fra en Bio-Psyko-Social forståelse, som du læreres op i.

biopsykosociale-bio-psyko-social-smerte-model-tilgang-perspektiv1-600x480

Begandlingsforløbet bygger på 3 principper

1. Tryghed gennem forståelse

Tryghed er omdrejningspunktet for min behadnling. Jeg tror på at tryged kommer gennem samrbejde, hvor der er tid til at du kan stille spørgsmål og reflektere over din egen situatuion.

Der er i dag så mange forskellige meninger om hvordan man skal behandles, at det kan være svært som klient at finde hoved og hale i alle de tilbud man modtager. Hos mig er der altid videnskabelig belæg bag den behandlingstilbud jeg yder.  Jeg følger derfor løbende med i den nyeste viden og informerer dig om denne.

2. Klientcentreret behandling

Det er dit liv, som skal ændres og alle liv, alle smerter er forskellige. Jeg arbejder derfor ud fra en samrbejdedne tilgang, hvor du er eksperten.

Som klient spiller du en central rolle i behandlingen og din input bruges til at skabe den bedst mulige behandlingsstrategi som er skræddersyet til dig og din hverdag. For at øge chancerne for hurtige og langvarige resultater er det vigtigt, at du som klient og samarbejdspartner har en grundig forståelse i hvorfor vi vælger den behandling vi vælger. Du skal altså forstå og være med til at vælge hvilke områder vi sætter ind på, eksempelvis trænings øvelser, gå ture, yin yoga eller smerteundervisning.

3. Smerter er bio-psyko- sociale

De fleste akutte smerter går heldigvis i sig selv igen. Men ee længerevarende smerter, som ikke har en åbenlys baggrund og som kan være hæmmende for det livdu ønsker har en kompleks baggrund.

Den gamle forståelse af smerter var baseret på årsag og effekt. Eksempelvis at havde man slidgigt i knæet, var dette den eneste årsag til de smerter man eventuelt oplevede. Men gennem forskning ved vi idag at dette ikke længere er hele sandheden. Smerter er Bio-psyko-sociale, hvilket vil sige at det der ellersk sker i dit liv, den måde du sover, det su spiser, der hvor du bor osv. påvirker din smerteoplvelse.

Moderne smertevidenskab beskriver hjernens og nervesystemets afgørende rolle i de smerter vi oplever og hvordan der kan gå koks i det system som er designet til at beskytte os. Systemet kan til tider blive så følsomt at normale dagligdagsfunktioner som ikke burde gøre ondt kan udløse kraftige smerter. I en sådan situation vil man være meget begrænset i hvilke muligheder man har for at leve et normalt liv og man kæmper sit bedste for at overleve så godt som muligt.

Start dit behadnlinsforløb idag

 

Forløbet tilpasses dig og dine behov. Det indeholder både yin yoga, mobilitets og styrke øvelser og målet er altid individuelt dvs. Vi arbejder med det DU ønsker det kunne fx være at blive:

 • Smertefri
 • Forbygge skader og øge mobilitet
 • Behandle en ny eller gammel skade
 • Behandle søvnløshed, fordøjelsesproblemer, hovedpine og lignende
 • Sundere fx gennem kostændring og yin yoga
Forløbet begynder altid med en samtale på to timer hvor vi gennemgår dine oplevelser og jeg underviser i hvad smerter er. Alt behandling vil primært være samtaler om smerter, få mobilitetsøvelser og yin yoga.

Modtag nyhedsbrev med eksklusive opskrifter i din indbakke!

Social