Print Options:

Sunde veganske chokoladesmåkager

Yields6 Servings

 1 Dåse øko Kikæreter eller 200 g kogte
 100 g Mørk Chokolade
 4 tbsp Øko Peanutbutter
 3 tbsp vanilje pulver
 ½ tsp himalaya salt
 1 cup chia frø (blendet)
 1 tsp Kokosolie (valgfri)
 1 tbsp Kanel (valgfri)
Fremgangsmåde
1

Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Placer kogte kikærter i et papirhåndklæde, og tør dem af. (du kan også bruge kikærter fra dåse). Når skindet falder af nogen af dem, så fjern dem så dejen bliver mere sammenhængende.

2

Blend chia frø i en kaffekværn eller lignede indtil de er pulveriserede.

3

Bland kikærter, peanutbutter, vanillesukker, kokossirup og kanel i en foodprocessor eller blender. Blend til det er glat og cremet. Tilsæt så chia frø til fødevareprocessoren. Blend igen det godt til alt er kombineret.

4

Hak mørk chokolade i finde små firkanter, Kom kikærtkagedejen i en lille skål og bland chokoladen i.

5

Fold så dejen til chokoladechips og placer dem på en bageplade dækket med bagepapir.
Tryg dem lidt flade så de er ca. 1,5 cm høje.
Bag i 7-8 min

Nutrition Facts

Servings 6