EnglishDanish

Modtag nyhedsbrev her

Kontakt

Jeg tilbyder 15 min gratis konsultation over telefon eller skype. Skriv en besked til mig og jeg kontakter dig.

Du er velkommen til at kontakte mig hvis du har nogen spørgsmål til rehabiliteringsforløb, yoga eller opskrifter.

Mobil: +45 31346885

Email: info@anemoneyoga.dk

 

ayp-127
Please enter your name.
Please enter a subject.
Please enter a valid phone number.
Please enter a message.

Kundeanmeldelser

"Maria Anemones yin-timer er ikke lette, og man er ikke ved at falde i søvn i dem af afslapning. Faktisk synes man i timen, at Maria er et frygteligt menneske, når hun sådan siger, man skal ind i en bestemt stilling! Men bagefter finder man ud af hvorfor. Steder man ikke troede, man spændte i, løsner sig (langsomt men sikkert) op. Måske kommer man til at grine eller græde – men det er kun fordi, man er kommet dybt ind; dér hvor man virkelig havde brug for det!"

— Rebbeka A. H.

"Jeg havde engang prøvet noget yoga for stressramte og det var bestemt ikke mig, så jeg var meget skeptisk da jeg startede til Yoga med Maria Anemone! Men siden jeg startede har jeg været overud begejstret. Jeg synes det har været SÅ godt, og har i den grad fået mod på mere yoga. Anemone startede et sted hvor vi alle kunne være med. Selvom det var svært og gjorde ondt så lykkedes det med hjælp, vejledning og tålmodighed fra Maria Anemone’s side både at lave øvelserne og inspirere, i hvert tilfælde, mig.”

— Anonym Medarbejder i 3F

Mine varmeste anbefalinger til individuel yin-yogaterapi hos Maria. Hun er fagligt dygtig og guider kompetent og empatisk gennem øvelserne, som hun undervejs tilpasser til lige præcis det DU har brug for.” 

— Stinne Fraas Yogaelev og Ergoterapeut

Modtag nyhedsbrev med eksklusive opskrifter i din indbakke!

Social

Email: info@anemoneyoga.dk

 

Mobil:

+45 31346885