EnglishDanish

Sunde chokolade cookies

Jeg elsker cookies, særligt når de er dejligt bløde i midten og sprøde i kanten.

Disse småkager er både veganske, glutenfri og uden skukker. Derfor kan jeg varmt anbefale dem som en ekstra lille snack til formiddagskaffen.

 

Lad mig endelig vide hvad du syntes om dem.

Yields6 Servings

 1 Dåse øko Kikæreter eller 200 g kogte
 100 g Mørk Chokolade
 4 tbsp Øko Peanutbutter
 3 tbsp vanilje pulver
 ½ tsp himalaya salt
 1 cup chia frø (blendet)

Fremgangsmåde
1

Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Placer kogte kikærter i et papirhåndklæde, og tør dem af. (du kan også bruge kikærter fra dåse). Når skindet falder af nogen af dem, så fjern dem så dejen bliver mere sammenhængende.

2

Blend chia frø i en kaffekværn eller lignede indtil de er pulveriserede.

3

Bland kikærter, peanutbutter, vanillesukker, kokossirup og kanel i en foodprocessor eller blender. Blend til det er glat og cremet. Tilsæt så chia frø til fødevareprocessoren. Blend igen det godt til alt er kombineret.

4

Hak mørk chokolade i finde små firkanter, Kom kikærtkagedejen i en lille skål og bland chokoladen i.

5

Fold så dejen til chokoladechips og placer dem på en bageplade dækket med bagepapir.
Tryg dem lidt flade så de er ca. 1,5 cm høje.
Bag i 7-8 min

Ingredients

 1 Dåse øko Kikæreter eller 200 g kogte
 100 g Mørk Chokolade
 4 tbsp Øko Peanutbutter
 3 tbsp vanilje pulver
 ½ tsp himalaya salt
 1 cup chia frø (blendet)

Directions

Fremgangsmåde
1

Start med at tænde ovnen på 200 grader.
Placer kogte kikærter i et papirhåndklæde, og tør dem af. (du kan også bruge kikærter fra dåse). Når skindet falder af nogen af dem, så fjern dem så dejen bliver mere sammenhængende.

2

Blend chia frø i en kaffekværn eller lignede indtil de er pulveriserede.

3

Bland kikærter, peanutbutter, vanillesukker, kokossirup og kanel i en foodprocessor eller blender. Blend til det er glat og cremet. Tilsæt så chia frø til fødevareprocessoren. Blend igen det godt til alt er kombineret.

4

Hak mørk chokolade i finde små firkanter, Kom kikærtkagedejen i en lille skål og bland chokoladen i.

5

Fold så dejen til chokoladechips og placer dem på en bageplade dækket med bagepapir.
Tryg dem lidt flade så de er ca. 1,5 cm høje.
Bag i 7-8 min

Sunde veganske chokoladesmåkager

Leave a Comment