EnglishDanish

Min yogasommer i København

Det har været en svær, men også den helt rette beslutning at blive hjemme denne sommer for at undervise yoga og springe ud i livet som selvstændig yogalærer. Det havde ikke været muligt uden støtte fra min kæreste, som bakker totalt op og også bliver hjemme.

Det var en svær beslutning fordi kæresten og jeg elsker at rejse, komme ud i naturen og opleve nye ting sammen. Derfor har vi også tanker om at rejse sammen senere på året, og bruge sommeren på at komme ordentligt på plads i vores lille hjem i Humleby.

Min sommer i år bliver derfor fyldt med yoga –> find den fulde holdplan her 

img_1614

Yin Yoga og Hata Yoga hele Juli

Jeg kommer primært til at undervise i Yin yoga, men også i Hata Yoga, – ja ja, det kan jeg også :).  Jeg er uddannet 200 timers hot yogalærer i vinyasa og hata yoga og jeg nyder selv den mere aktive praksis en gang i mellem. Mine klasser er ofte fysisk udfordrende, men også klasser, hvor man får tid til at søge ind i sig selv og give slip på tanker og følelser.

chaturanga

Jeg ser mig selv som yin yogalærer og det er primært denne praksis, som jeg brænder for. Særligt fordi det er den praksis som har ændret mit liv markant og som er så kraftfuld. Jeg vil til en hver tid anbefale yin yoga til nybegyndere i yoga, men også til erfarne yogis og sportsfolk. Læs mere om fordele ved yin yoga her

Uge 27:

Tir. kl.08.00-09.00 Yin Yoga – The Rehab
ons. kl.08.30 Hata Yoga – Blå Himmel Yoga
Tor. kl.16.00-17.30 Yin Yoga – The Rehab
Fre. kl.09.00 Yin Yoga – Yogacentralen
Søn. kl.11.00 Yin Yoga – The Rehab

Uge 28:

Man. kl.10.30 Blid Hata Yoga – Blå Himmel Yoga
Tir. kl.08.00 – The Rehab
ons. kl.10.00 Yin Yoga – Yogacentralen

Se den fulde holdplan her:

Indretning af vores hjem i Humleby

Det har været en stor beslutning at blive hjemme, da min kæreste og jeg er meget rejselystende typer og rigtig gerne vil på nogle vandreture og ud og få noget natur under fødderne. Vi vil derfor bruge tiden fornuftigt på at give vores lille hjem på 37 kvadratmeter en “make over”, samt at omorganisere vores gårdhave så vi kan have venner og familie på besøg til lange grill aftener.

Har du prøvet et indrette et sted med meget lidt plads og har du nogle gode ideer og tricks?? – skriv meget gerne en kommentar 🙂

img_1628

 

humleby-uden-kant

Vi er gået igang med store tanker om lejligheden og haven, og jeg er særligt inspireret af kreative løsninger til opbevaring og pladsudnyttelse. Jeg kigger meget på IKEA, men også DIY. Særligt deres udendørs lamper, hylder og bænke er utrolig smarte. Vores planer at få plantekasser, bygge en udendørs bænk af brædder, udendørs spisebord og et hyggeligt ligge cafehjørne i solen.

Jeg har lavet en Pinterest mappe med indretningsbilleder og links, hvor jeg gemmer alt det jeg bliver inspireret af. Den kan du finde her

Vi glæder og så meget til at projektet er færdigt så vi kan grille og hygge i haven med venner og familie. Forhåbentlig vil det blive muligt med den danske sommer, som stadig lader vente på sig.

Hvad skal du lave i din sommerferie?

 

Tak fordi du læste med.  Jeg håber vi ses til en yogatime over sommeren, lad mig endelig høre hvad du skal bruge din sommer på samt gode råd om indretning :).

Leave a Comment