EnglishDanish

Et nyt liv uden smerter

I fredags holdt jeg fødselsdag i selskab med mine venner og familie på en af mine yndlings restauranter Ris8 på Vesterbo. Jeg føler mig så taknemlig for at have så mange skønne mennesker i mit liv  og den forandring jeg har gennemgået det sidste år ♥️ Tak til alle der var med og tak for alle fødselsdagshilsnerne. 

Elad Itzkin Yoga Photography - Copenhagen Yoga Festival - ELAD3047

Photo fra Copenhagen Yogafestival af Elad Itzkin

IMG_20180323_180236

Milepæle sætter livet i perspektiv

Fødselsdage er for mig som en form for milepæl, hvor jeg kan se tilbage på året, der er gået. Og hvilket år det har været!

Jeg har fået et nyt liv som jeg aldrig havde drømt om. Jeg lever som selvstændig Ergoterapeut og Yin yogalærer med det jeg elsker - at hjælpe mennesker med smerter til at få det bedre. Jeg er omgivet af mennesker, som elsker mig, og jeg kan bevæge mig frit uden smerter.

spiser-vegansk-yogalaerer-egentlig0-1
spiser-vegansk-yogalaerer-egentlig0-1

Sidste år på denne tid var jeg på Café med min veninde. Vi talte om hvordan den smertebehandling jeg var igang med havde rykket mig og have skabt håb for at jeg kunne blive smertefri. Selvom jeg stadig havde smerter, var der håb.

Jeg havde fordinden levet med konstante smerter flere steder i kroppen i 8 år og det havde været svært for mig at klare simple ting i hverdagen så som at lave mad eller at gå en lang tur. Idag sætter jeg derfor stor pris på at kunne gå ture og nyde det uden smerter.

Læs mere om hvordan jeg blev smertefri her-->

 

Livet ser anderledes ud uden smerter

Nogen gange er det svært helt at tro på, men jeg husker mig selv på hvordan jeg er kommet hertil og hvordan jeg kan hjælpe andre til at finde frem til den rette vej for dem.

Jeg nyder at have mulighed for at kunne udvikle mig, se forandringer og udvikling hos deltagere på mine yin yogahold, og glæden i mine klienters blik, når de får overskud til at lave de ting i hverdagen der skaber værdi for dem, uden smerter ♥️

IMG_20180313_202330_645

Vil du eller en du kender gerne blive smertefri? Book et behandlingsforløb neden for og få 25% rabat.

Leave a Comment