EnglishDanish

Modtag nyhedsbrev med eksklusive opskrifter

Yin Yoga i Maribo Hallerne

 

Yin Yoga i Maribo Hallerne Med Maria Anemone

Datoer:

3.03.2018 kl. 10-12

(få pladser tilbage)

14.04.2018 kl.10-12

05.05.2018 kl.10-12

02.07.2018 kl.10-12 

Følg med på facebook

 

TILMELDING OG BETALING

Tilmelding: Send en sms til: 31346885 for at booke din plads.
Pris: 100kr.
Betaling: Mobilepay til: 78442 eller kontanter på dagen.
OBS: Du er først tilmeldt når du har modtaget en bekræftigelse på sms fra Anemone.

 

OM YIN YOGA

Yin yoga med Anemone er for ALLE, der arbejdes med at styrke din evne til at holde fokus, få jordforbindelse og give ro – du får løsnet op i kroppen og styrket dine sener og led.

Yin yoga stilen, som Anemone tilbyder kaldes også Asian Yin og øger din evne til at restituere, forbedre din søvn, forbedre fordøjelsen, forebygger skader og behandler ømme muskler.
Alle stillinger er siddende eller liggende, og holdes i 3-5 min i stilhed, mens du trækker vejret dybt. På den måde få du ro i kroppen, samt mere bevægelighed og mobilitet.

 

OM DIN YIN YOGALÆRER:

Anemone er først og fremmest uddannet ergoterapeut med speciale i smertevidenskab. Siden foråret 2016 har hun været trofast assistent og mentee hos Kristine Marie Rost. Hun valgte hurtigt at følge Kristine med ud til Singapore for at uddanne sig som Yin yogalærer hos Victor Chng. Anemone er en af de få i Europa der har gentaget den fulde Yin yoga lærer uddannelse. Hendes personlige erfaring og professionelle baggrund giver hende en unik indlevelse og indsigt som er til at mærke på hendes Yin yoga undervisning og i behandlingsforløb.

Nå ja så får du også et frisk pust af Lolland, hvor Anemone er født og opvokset. Anemone er 27 år, og har de seneste 8 år boet på Vesterbro i København, men er med jævne mellemrum på Lolland for at undervise i yin yoga og mærke sine rødder.

Anemone er en åben, indfølende og rummelig person, som altid er smilende og positiv. Hun lever efter en filosofi om at hvis man smiler til verden, så smiler verden igen.

Modtag nyhedsbrev med eksklusive opskrifter i din indbakke!

Social